Sydsjælland og Øerne

Forslag til grupperejse

Møns Klint

3 dage


Tag med på en spændende tur med ophold i hyggelige byer, fine naturoplevelser og interessante attraktioner undervejs

Dag 1
Efter endt opsamling serveres kaffe og rundstykker i bussen. Vi fortsætter mod Sjælland, hvor vi gør holdt i Slagelse for at spise frokost.

Herefter kører vi mod Vordingborg, hvor vi skal se Gåsetårnet på Slotstorvet, som indtil for godt 250 år siden dannede den magtfulde hovedport til Vordingborg Slot. Allerede middelalderens Valdemarer fandt nemlig her det helt rigtige sted til etablering af en af datidens stærkeste kongeborge – »Vordingborg« kaldte de den. Der bliver lidt tid på egen hånd i byen, inden vi fortsætter til Falster, hvor vi tjekker ind på vores hotel og senere mødes for at spise aftensmad.

Dag 2
Efter morgenmad kører vi til Møn, hvor vi først kommer til Stege, der er Møns største by, men samtidig en af de mindste provinsbyer i Danmark. Her skal vi se voldanlægget med Mølleporten, der stammer fra middelalderen. Herefter fortsætter vi til Liselund Park, som er følelsernes og sansernes park. Her ligger også Liselund Slot, som er verdens eneste stråtækte slot. Turen går videre til Møns Klint, hvor vi gør ophold. Herfra kører vi forbi Marienborg Slot.

Vi spiser frokost på Møn, inden vi kører over Bogø til Falster. Første stop på Falster er Stubbekøbing, hvor der bliver tid til at se byen samt Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum, som er Nordeuropas største veteranmotorcykel­museum. Herfra kører vi til Ejegod Mølle, der er en gammel restaureret mølle. I møllehuset ligger et ­legetøjsmuseum. Efter endt besøg kører bussen tilbage til hotellet, hvor vi spiser aftensmad.

Dag 3
Efter morgenmad kører vi til Lolland. Turen går gennem Sakskøbing og videre til Maribo, hvor vi skal se klostret og Domkirken. Efter endt besøg i Maribo fortsætter vi til Tårs for at sejle til Spodsbjerg på Langeland. Der er frokost om bord på færgen.

Vi kører fra Langeland til Tåsinge og videre til Fyn. Derefter kører vi op gennem Jylland, hvor vi gør holdt og spiser aftensmad, inden vi når tilbage til Nordjylland.

INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 2 hotelovernatninger med morgenmad og aftensmad
  • Frokost alle 3 dage
  • Aftensmad på vejen hjem
  • Entré til Legetøjsmuseum og Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum
  • Rejseleder
Scroll to top