Prag – Den Gyldne Stad

Forslag til grupperejse

5 dage


Tag med til Den Gyldne Stad, som byder på farverige og spændende oplevelser af fortid og nutid

Dag 1
Efter endt opsamling serveres rundstykker og kaffe i bussen. Vi fortsætter turen gennem Tyskland mod Tjekkiet med passende pauser undervejs, hvor der også bliver lejlighed til at købe et let måltid. Til aften holder vi ind og spiser aftensmad, inden vi når Prag og tjekker ind på vores hotel.

Dag 2
Når vi har nydt morgenmaden på hotellet, tager vi på en rundtur i Den Gyldne Stad, som Prag også kaldes. Ved Prag Borgen står vi af bussen for at påbegynde en byvandring med vores lokale guide. Denne slutter ved frokosttid. Herefter bliver der mulighed for spisning og sightseeing på egen hånd. Vi mødes igen til aften for at tage på en stemningsfuld sejltur på Moldau med levende musik til spisningen ombord. Den begivenhedsrige dag slutter med en køretur til et af Europas flotteste fontæneshows.

Dag 3
Efter morgenmaden kører vi ud til en af Tjekkiets berømte krystalfabrikker, hvor vi ser, hvordan man fremstiller mundblæst krystal af den glødende krystalmasse. Vi ser også, hvorledes det mundblæste krystal håndslibes i smukke mønstre. Der er mulighed for at købe krystalvarer.

Vi kører videre til byen og borgen Karlstejn, som er bygget på en limstensklippe og opført i gotisk stil. Turen op til borgen foregår til fods eller med hestevogn ad den særprægede landsbygade, som tidligere var beboet af adelen, men i dag består af utrolig mange butikker og restauranter. Her bliver der mulighed for at spise frokost og købe krystalglas. Turen som helhed giver mulighed for at se noget af Tjekkiets storslåede natur.

Vi er tilbage i Prag sidst på eftermiddagen. Til aften mødes vi for i fællesskab at tage ud til en folkloreaften med middag inklusiv vin ad libitum samt musik og dans.

Dag 4
Denne dag bliver der mulighed for at opleve Prag på egen hånd. Om formiddagen kører bussen til Det Gule Marked, der er Prags svar på en basar. Her kan man gøre en god handel. Herfra kører bussen tilbage til centrum. Resten af dagen er til fri disposition med rig lejlighed til at udforske butikker, restauranter og seværdigheder.

Dag 5
Vi spiser tidlig morgenmad og påbegynder hjemturen med passende pauser undervejs. Vi forventer at være i Nordjylland sent på aftenen.

INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • Aftensmad dag 1
  • Lokalguide i Prag
  • 4 hotelovernatninger i Prag med morgenmad
  • Sejltur på Moldau med aftensmad og fontæneshow
  • Folkloreaften med aftensmad og vin ad libitum
  • Alle entréer
  • Dansk rejseleder
Scroll to top