Oplevelsesrejse til Harzen

Forslag til grupperejse

5 dage


Tag med på en uforglemmelig oplevelsestur, hvor der til stadighed venter os nye højdepunkter og indtryk for alle sanser

Dag 1
Undervejs gennem Jylland og Tyskland holder vi pauser med passende mellemrum, hvor der også bliver lejlighed til at købe et let måltid. Sidst på eftermiddagen når vi frem til Hotel Achtermann i Braunlage, hvor vi tjekker ind og spiser aftensmad.

Dag 2
Vi begynder med et besøg i Rübeland, som er en del af området Oberharz og ligger indrammet af stejle bjergvægge. Rübeland er også kendt som »hulebyen« med sine underjordiske drypstenshuler. Vi kommer med på en spændende tur under jorden med en guide.

Derefter fortsætter vi til Wernigerode med sit berømte, højtbeliggende slot. Der er også mulighed for at opleve byen på egen hånd og finde et sted at spise frokost. Tilbage på hotellet spiser vi aftensmad.

Dag 3
Efter morgenmaden kører vi til bryggeriet Schierker Feuerstein. Foruden stedets kräuterlikør kan der også købes glas, honning og mange andre hjemmelavede specialiteter. Vi får også et par smagsprøver.

Herfra kører vi til Harzens højeste dæmning, hvor vi får lejlighed til at bese dæmningen fra midten. Turen fortsætter til Harzens smukkeste dal, Bodetal, og ved hjælp af kabinelift kører vi op til den kendte »Hexentanzplatz«, hvorfra vi nyder den enestående udsigt. I udsigtsrestauranten serveres frokost. Tilbage på hotellet spiser vi aftensmad.

Dag 4
Vi skal på udflugt til Goslar. I programmet indgår »Stadtbummel« (byrundtur). Herefter bliver der tid til at opleve Goslar på egen hånd og købe frokost.

På vej tilbage til Braunlage kører vi gennem flot natur og gør holdt ved Gustav-Adolf-Stab­kirche, som er en nordisk inspireret stavkirke. Vi spiser aftensmad på hotellet.

Dag 5
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og sætter kursen mod Danmark. Der serveres aftensmad på hjemturen. Vi forventer at være hjemme i Nord­jylland hen på aftenen.

INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 4 hotelovernatninger med morgenmad og aftensmad på Hotel Achtermann
  • Frokost dag 3
  • 3 dagsudflugter med dansktalende guide
  • Aftensmad på hjemturen
  • Dansk rejseleder
Scroll to top