Weserbergland i Tyskland

Oplev smukke bjerg- og flodlandskaber og charmerende middelalderbyer i det eventyrlige Weserbergland lige syd for Hannover

5 dage
Torsdag 11. til mandag 15. august 2022

Pris pr. person kr. 3.650,-
Halvpension


Program

Dag 1
Vi hygger os med kaffe og rundstykker i bussen på vej ned gennem Jylland. På turen holder vi pauser med passende mellem­rum, inden vi når frem til vores ­hotel i byen Schwalenberg, som er en smuk lille landsby med fine bindingsværkshuse beliggende i de flotte landskaber i området Weserbergland. Efter indkvartering byder resten af dagen på aftensmad på hotellet og mulighed for at gå en tur i byen.

Dag 2
Efter morgenmaden skal vi på tur med bussen til Bodenwerder, som ligger øst for Schwalenberg. Bodenwerder er særligt kendt for at være hjemby for Baron von Münchhausen, der levede i 1700-tallet og i eftertiden er blevet berømt for sine spektakulære løgnehistorier, som er blevet genfortalt i mange udgaver. Bodenwerder har som de fleste andre byer i området en flot gammel bykerne med hyggelige gader og fine huse. Efter dagens oplevelser i Bodenwerder er der aftensmad hjemme på hotellet og tid på egen hånd i Schwalenberg.

Dag 3
Vi spiser morgenmad, hvorefter vi kører på endnu en udflugt. Denne gang går turen til Høxter, som er flot beliggende ved floden Weser. Der bliver tid til at gå en tur i byen, inden vi skal ud på en sejltur på floden mod syd til byen Wehrden. Efter sejlturen vender vi hjem til Schwalenberg, hvor vi skal spise aftensmad på hotellet.

Dag 4
Når vi har nydt morgenmaden, kører vi på tur ind i Teutoburgerskoven mod nordvest. Her skal vi se monumentet Hermannsdenkmal, som er en 53 meter høj statue opført til minde om cheruskerhøvdingen Hermann, der slog romerne i et vigtigt slag. Fra mindesmærket, som er en af Tysklands mest besøgte attraktioner, er der en imponerende udsigt over det omkringliggende landskab.

Vi fortsætter dagens udflugt ved at køre til kurbyen Bad Pyrmont, hvor folk gennem flere århundreder er strømmet til for at dyrke velvære og rekreation.

Hjemme i Schwalenberg byder aftenen på middag og musik og dans på hotellet.

Dag 5
Vi forlader hotellet efter morgenmaden, hvorefter hjemturen starter. Der bliver tid til et par ophold undervejs på turen.

 

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 4 overnatninger med morgenmad og aftensmad på Schwalenberger Malkasten
  • Guidede udflugter med byrundture
  • Sejltur på floden Weser
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 225,-

Vi tager forbehold for ændringer i programmet

Påstigningsrute 1

Tilmeld dig vores nyhedsmail

    Scroll to top