Vinterferie i Hahnenklee i Harzen

5 dage
Mandag 26. februar til fredag 2. marts 2018

Pris pr. person kr. 3.725,-
Halvpension under opholdet


Tag familien med på vinterferie i det smukke Harzen, hvor der både bliver tid til sjov på ski og udflugter til spændende kulturbyer

Hahnenklee er et af de større vintersports­områder i Harzen. Her kan både øvede og nye vintersportsentusiaster give sig i kast med langrend, alpine pister og en sjov 1.500 meter lang kælkebakke.

De seks alpine pister er i sværhedsgraden let, medium og svær. De er på mellem 200 og 1.500 meter, og vi kommer til dem med enten en svævebane eller lift. Derudover er der en børnebakke med tilhørende børnelift. For langrendsløberne er der to løjper af medium sværhedsgrad på henholdsvis fem og seks kilometer.

Vi får rundstykker og kaffe i bussen og fortsætter turen gennem Tyskland mod Harzen med passende pauser undervejs, hvor der bliver mulighed for at købe et let måltid. Herfra fortsætter vi til hotellet i centrum af Hahnenklee, hvor der serveres middag for os.

For dem, der ikke ønsker at stå på ski, kører vi guidede udflugter til

Dag 2 – Wernigerode
Allerede i begyndelsen af 1900-tallet var Wernigerode et søgt turistmål. I dag tiltrækker bindingsværksbyen flere besøgende end nogensinde. På torvet troner det 550 år gamle rådhus. I over 20 år har hovedgaden, Breite Strasse, været gågade.

I slottet Wernigerode kan du besigtige ca. 50 oprindeligt indrettede rum fra den europæiske højadel fra anden halvdel af det 19. århundrede. På samme sted lå engang en middelalderborg.

Når man træder ind i slottets gemakker, får ridderudstyr og malerier af drabelige slag illusionen om riddere og slumrende prinsesser til at hænge ved (entré ca. kr. 50,- ikke inkluderet). Efter besøget på slottet bliver der tid til at spise frokost og se byen Wernigerode på egen hånd.

Dag 4 – Goslar
Vi skal på udflugt til Goslar, som er den største og mest charmerende by i Harzen. Torvet er ikke særlig stort, men du kan alligevel sagtens få en dag til at gå her. Kig nu for eksempel op på hjørnet af Hotel Kaiserworth – det er det røde hus med arkader foran. Ligner det ikke en mandsling, der sidder og … jo, sandelig, han trækker en guldmønt ud af rumpen! Det var Goslars mægtige tekstilkøbmænd, som i 1494 byggede dette lavhus. Den lille mand, Dukaten-männnchen, er en hentydning til, hvor skrappe kludehandlerne var til at lave penge i Goslar.

I programmet indgår også en »Stadtbummel« (byrundtur). Herefter bliver der tid til at opleve Goslar på egen hånd og købe frokost.

Dag 5
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og sætter kursen mod Danmark. Vi forventer at være hjemme i Nordjylland hen på aftenen.

Haus Vier Jahreszeiten i Hahnenklee er et 3-stjernet hotel beliggende midt i kurbyen Hahnenklee lige ved søen. Hotellet har elevator og restaurant. Der er swimmingpool og et lille fitness-område. Alle værelser er med bad, toilet, hårtørrer, tv, telefon, WLAN og balkon. Hotellet ligger ca. 50 meter fra lifterne.


PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 4 hotelovernatninger med morgenmad og aftensmad på Haus Vier Jahreszeiten • www.vierjahreszeiten-hahnenklee.de
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 850,-

Prisen inkluderer ikke liftkort

Der tages forbehold for ændringer i programmet

Påstigningsrute 2

[maxbutton id=”1″]

Scroll to top