Tre dage i Nordtyskland

Med oplevelser i Slesvig, Kiel og Rendsborg – samt besøg med frokost hos en aspargesbonde

Slesvig

3 dage
Tirsdag 2. til torsdag 4. juni 2020

Pris pr. person kr. 2.550,-
Mere end halvpension


Dag 1
På vej til Tyskland serveres kaffe og rundstykker i bussen. Vi fortsætter til Slesvig, hvor vi skal på byrundtur og spise frokost.

Byen Slesvig ligger i den tyske delstat Slesvig-Holsten og kalder sig Nordeuropas ældste by, idet bopladsen Sliesthorp allerede i år 804 blev nævnt i de frankiske rigsannaler.

Vi skal også se det gamle danske forsvarsværk Dannevirke, inden vi sidst på eftermiddagen bliver indkvarteret på Landgasthof i Tarp, som ligger mellem Slesvig og Flensborg. Vi spiser aftensmad på hotellet.

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi til Kiel, hvor vi ser det imponerende sluseanlæg ved indsejlingen til Kielerkanalen. Kanalen er verdens mest befarne kunstige vandvej og forbinder Østersøen og Nordsøen.

Vi tager derefter ind til selve byen, hvor vi skal se nærmere på den Slesvig-Holstenske hovedstad. Under besøget i Kiel bliver der tid til at spise frokost på egen hånd.

Fra Kiel kører vi til Rendsborg, hvor vi får en rundvisning i byen. Rendsborg er en tidligere dansk garnisonsby. Fra Paradepladsen stråler der gader ud til alle sider.

Vi skal blandt andet se velholdte bindingsværkshuse – fx det gamle rådhus fra 1566, hvor byrådet stadig træffer sine politiske beslutninger, samt Skt. Marienkirken.

Tilbage på hotellet spiser vi aftensmad.

Dag 3
Vi spiser morgenmad og skal derefter på besøg hos en aspargesbonde, som vil fortælle om sin produktion og vise os rundt på gården. Under dette besøg spiser vi en lækker asparges-frokost.

Vi fortsætter til Flensborg, hvor vi får tid til at se nogle af byens seværdigheder. Dernæst kører bussen videre til grænsebutikkerne, hvor der bliver mulighed for at handle, inden turen går hjemad.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 2 overnatninger med aftensmad og morgenmad på Landgasthof Tarp
  • 2 x frokost
  • Flere spændende udflugter
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 650,-

Påstigningsrute 1

[maxbutton id="2"]

Scroll to top