Tivolirevyen 2023 og Amalienborgmuseet

Denne tur er aflyst

2 dage
Lørdag 1. til søndag 2. juli 2023

Pris pr. person kr. 2.575,-
Mere end halvpension


Program

Dag 1
Vi nyder kaffe og rundstykker i bussen på vejen mod Sjælland. Når vi kommer til Korsør, holder vi pause og spiser frokost. Efter frokost­pausen kører vi til vores hotel i Køben­havn, hvor vi bliver indkvarteret.

Herefter går vi hen til Tivoli – ­ganske kort afstand fra hotellet – hvor vi inden aftenens forestilling spiser på Restaurant Paafuglen.

Dernæst gælder det et par for­nøjelige timer i selskab med Tivolirevyen, som byder på højt humør, skarp satire og imponerende parodier kombineret med masser af gode sange.

Holdet bag årets revy består af ­Lisbet Dahl og James Price – sammen med de erfarne revyskuespillere Andreas Bo og Carsten Svendsen samt revy­debutanterne Linda P. og dansk teaters nye unge stjerne Nicolai Jørgensen.

Dag 2
Efter morgenmaden på hotellet bliver der mulighed for at komme med på et spændende besøg på Amalienborgmuseet, som ligger på Christian VIII’s Palæ – ét af de fire palæer, som siden 1794 har været kongefamiliens hjemsted. Her træder vi indenfor i de glücksborgske kongers arbejds­værelser, oplever Fabergékammeret og ser palæets smukke beletage (billet kr. 100,- ikke inkluderet).

Har man mere lyst til at opleve hovedstaden på egen hånd, er det også en mulighed. Hotellet ligger få minutters gang fra blandt andet Rådhuspladsen og Strøget, så der er rig lejlighed til at få oplevet en masse i løbet af dagen.

Kl. 14.30 starter vi hjemturen. Under­vejs gør vi holdt i Snoghøj ved Fredericia, hvor der venter os en to-retters aftenmenu. Efter aftensmaden fortsætter vi hjemturen.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • Frokost dag 1
  • 2 x aftensmad
  • Billet til Tivolirevyen 2023
  • Overnatning med morgenmad på Absalon Hotel
  • Rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 493,-

Ønskes besøg på Amalienborgmuseet (kr. 100,-) dag 2, skal dette bookes ved bestilling af turen

Ret til ændringer i programmet forbeholdes

Påstigningsrute 1

Tilmeld dig vores nyhedsmail

    Scroll to top