Sort Sol og oplevelser i Nordtyskland

Sort Sol ved Vadehavet. Foto: Bert Wiklund

3 dage
Torsdag 30. sep. til lørdag 2. okt. 2021

Pris pr. person kr. 2.650,-
Helpension


Program

Dag 1
Vi nyder kaffe og rundstykker i bussen på vej mod Ribe, som er turens første stop. I Ribe skal vi på rundtur med lokalguide, hvor vi blandt andet kommer forbi domkirken og det smukke, gamle rådhus.

Vi spiser frokost i Ribe og fortsætter herefter til Bredebro, hvor vi skal besøge verdens største ECCO-butik. Vi drikker eftermiddagskaffe i butikkens café, og der bliver desuden lejlighed til at kigge i outlet-afdelingen, hvor der kan handles.

Derefter kører vi over den dansk-tyske grænse og videre til vores hotel i Niebüll, hvor vi bliver indkvarteret og senere spiser aftensmad.

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi ned langs kysten til den hyggelige havneby Husum. Her skal vi på en spændende byvandring med dansktalende guide rundt i de smalle gader med de farverige huse.

Vi skal også se Mariekirken, som den danske guldalderbygmester C.F. Hansen står bag, og Husum Slot, der ligger i udkanten af bymidten omgivet af en stor park.

Vi spiser dagens frokost i Husum, hvor­efter vi vender tilbage til hotellet, hvor der bliver lidt tid til at slappe af. Sidst på efter­middagen drager vi af sted mod turens højdepunkt, når vi med kyndig guidning skal se Sort Sol – det imponerende syn, når tusindvis af stære samles i flokke over rørskovene.

Tilbage på hotellet spiser vi sen aftensmad.

Dag 3
Vi forlader hotellet efter morgenmaden og kører forbi Ladelund lige syd for grænsen. I byen ligger KZ-Gedenkstätte, som i efteråret 1944 fungerede som en nazistisk koncentrationslejr.

Vi fortsætter til Flensborg, hvor vi skal på en lille byrundtur, inden bussen kører til grænsebutikkerne, hvor vi spiser frokost og får tid til at handle.

På vejen hjemad spiser vi aftensmad.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 2 overnatninger på Hotel Niebüller Hof med morgenmad og aftensmad
  • 3 x frokost
  • Eftermiddagskaffe med kage dag 1
  • Aftensmad dag 3
  • Flere guidede udflugter – bl.a. med Sort Sol-oplevelse
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 150,-

Påstigningsrute 1

Scroll to top