Sensommer på Bornholm

Rejsen er desværre aflyst på grund af Covid-19-situationen

Foto Niels Thye
Foto Niels Thye

5 dage
Søndag 6. til torsdag 10. september 2020

Pris pr. person kr. 4.550,-
Halvpension


Tag med på en oplevelsesrig rejse til Østersøens Perle

Dag 1
Vi nyder morgenkaffe og rundstykker på busturen ned gennem Jylland. Vi holder også en pause på turen med mulighed for at købe frokost. Vi kører til Sverige via Øresundsbroen og fortsætter til Ystad på Skånes sydkyst.

Fra Ystad sejler vi til Rønne på Bornholm og bliver indkvarteret på det firestjernede Griffen Spa Hotel, hvor vi senere spiser aftensmad. Hotellet er flot beliggende helt ned til vandet – og byder bl.a. på et stort spa- og wellnessområde, der frit kan benyttes.

Dag 2
Efter morgenmaden skal vi på guidet tur til den nord- og østlige del af øen. Første stop er ved borgruinen Hammershus, hvor vi får en rundvisning. Derfra fortsætter vi ad smukke veje mod sydøst til Hellig­domsklipperne, som ligger mellem Tejn og Gudhjem. Helligdomsklipperne består af flere imponerende klippeformationer og betegnes som et af de flotteste naturfænomener i Danmark.

Turen går videre til Gudhjem, hvor der bliver tid til at spise frokost og gå rundt i byen på egen hånd. På vejen tilbage til Rønne gør vi holdt ved den kendte rundkirke i Østerlars.

Om aftenen spiser vi på hotellet.

Dag 3
I dag skal vi besøge det øst- og sydlige Bornholm. Efter morgenmaden på hotellet kører vi tværs over øen til ­Svaneke, som er en smuk lille købstad med et fint havnemiljø. Der bliver tid til at spise frokost på egen hånd i Svaneke, hvorefter vi kører til Bornholms sydspids, Dueodde, som er kendt for den fine hvide sandstrand.

På vejen tilbage til Rønne besøger vi Vingården Lille Gadegård ved Aakirkeby. Her får vi en rundvisning, hvor vi bl.a. hører vinbonden fortælle om, hvordan han kom på at lave vin på Bornholm. Efter rundvisningen er der smagsprøver i stedets hyggelige restaurant.

Tilbage på hotellet spiser vi aftensmad.

Dag 4
Denne dag kan de, som har lyst, tage med på tur til fæstningsøerne Christiansø og Frederiksø, som frem til 1800-tallet var Danmarks østligste flådebase. Øerne byder på flot natur, smukke gamle huse, hyggelige de brostens­belagte gader og spændende historie omkring de gamle kanoner på batterierne (billet til denne tur kr. 225,- er ikke inkluderet).

Har man mere lyst til endnu en hyggelig tur rundt på Bornholm, er det også en mulighed. Dagens bustur går først til Årsballe, hvor vi skal besøge Kræmmerhuset, som rummer en butik med masser af flot kunsthåndværk samt en smuk blomsterhave. Vi tager herefter til Rytterknægten, der er øens højeste punkt med udsigtstårnet Kongemindet.

Turen afsluttes med aftensmad på Restaurant Bolsterbjerg, inden vi vender tilbage til hotellet.

Dag 5
Vi spiser morgenmad og forlader derefter hotellet. Efter sejlturen til Ystad kører vi mod Sjælland, og derfra videre hjemad. Vi holder pauser med passende mellemrum undervejs.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Færge Ystad-Rønne tur/retur
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 4 overnatninger med morgenmad på Griffen Spa Hotel i Rønne ****
  • 4 x aftensmad
  • 3 guidede udflugter på Bornholm (mulighed for tur til Christiansø og Frederiksø dag 4 – ikke inkluderet i prisen. Skal bestilles sammen med rejsen)
  • Rundvisning med smagsprøver på vingård
  • Rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.100,-

Påstigningsrute 1

Scroll to top