Rüdesheim ved Rhinen

5 dage
Søndag 4. til torsdag 8. september 2022

Pris pr. person kr. 3.990,-
Halvpension under opholdet


Program

Dag 1
Vi starter turen med morgenkaffe og rundstykker i bussen, mens vi kører sydpå. Vi holder pauser med passende mellemrum på turen.

Når vi er fremme i Rüdesheim, bliver vi indkvarteret på det hyggelige Hotel Krone, hvor vi senere spiser aftensmad. Hotellet ligger centralt, så der er let adgang til byens mange tilbud.

Dag 2
Efter morgenmaden tager vi af sted på en byrundtur til fods. Herefter skal vi nyde en frokostplatte i Drosselgasse – et charmerende, smalt stræde, som går gennem hjertet af Rüdesheims gamle bydel. Over middag kører vi op til klosteret Hildegardis, hvor vi besøger kirken og stedets butik. Fra klosteret er der den smukkeste udsigt over Rhinen og det omkringliggende landskab.

Fra klosteret tager vi videre til det imponerende monument Niederwalddenkmal. Herfra er den også en fantastisk udsigt. Hvis man har lyst, kan man fra monumentet tage en svævebane tilbage til Rüdesheim (ikke inkluderet i prisen). Tilbage på hotellet spiser vi aftensmad.

Dag 3
Vi spiser morgenmad og skal herefter på en smuk sejltur op ad Rhinen til byen Sankt Goar og den flotte Lorelei-klippe, der rejser sig 120 meter over vandet.

Efter sejlturen holder bussen klar til at køre os til en vinsmagning, hvor vi skal prøve nogle af de lokale produkter.

Efter dagens oplevelser vender vi tilbage til Rüdesheim med aftensmad på hotellet og tid til egen disposition.

Dag 4
Dagen byder på en smuk og interessant køretur langs Rhinen mod nordvest til byen Koblenz ved Moselfloden. I Koblenz kan man tage på opdagelse på egen hånd – fx med en shoppingtur i de spændende gader – eller en tur med svævebanen op til den flotte Ehrenbreitstein-fæstning (ikke inkluderet i prisen). Rejselederen står naturligvis til rådighed med at vise rundt i byen. Hjemme på hotellet spiser vi aftensmad.

Dag 5
Vi forlader Rüdesheim efter morgen­maden og begynder herefter hjemturen mod Danmark.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 4 overnatninger med aftensmad og morgenmad på Hotel Krone i Rüdesheim
  • Frokost dag 2
  • Flere udflugter – bl.a. med besøg på kloster, sejltur på Rhinen og vinsmagning
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 325,-

Vi tager forbehold for ændringer i programmet

Påstigningsrute 1

Tilmeld dig vores nyhedsmail

    Scroll to top