Nordfyns Rosenfestival

2 dage
Søndag 2. til mandag 3. august 2020

Pris pr. person kr. 1.950,-
Mere end halvpension


Tag med på sommertur til Fyn med masser af indtryk til alle sanser

Dag 1
På vejen mod Fyn hygger vi os med kaffe og rundstykker i bussen. Sidst på formiddagen ankommer vi til Bogense, hvor vi skal besøge Nordfyns Rosenfestival.

Rosenfestivalen finder sted hvert år i den første weekend i august, hvor hele Bogense blomstrer op med store rosen­dekorationer i mange afskygninger.

Festivalen har over 20.000 gæster fra nær og fjern, som kommer for at nyde synet og duften af mere end 100.000 roser. Under Rosenfestivalen vil den gamle købstad også huse mange forskellige boder, som blandt andet sælger lækre lokale madprodukter og flot kunsthåndværk. Derudover vil der være musik og andet underholdning i de hyggelige smalle gader.

Besøget i Bogense slutter med en guidet rundvisning i rosenmarkerne.

Fra det nordfynske kører vi tværs ned gennem øen til Svendborg på Sydfyn. Her bliver vi indkvarteret på Hotel Christiansminde, hvor vi også spiser aftensmad.

Hotellet ligger i virkeligt smukke omgivelser lige ned til Svendborgsund, og efter aftensmaden bliver der tid til at gå en tur i den nærliggende skov eller langs stien ved vandet.

Dag 2
Efter morgenmaden på hotellet forlader vi Svendborg og kører mod nordvest til Båring Mark ved Asperup, hvor der venter os et spændende besøg på Tvillingegården, som er et fristed for ældre.

På den fine gård blev tvillingerne Edvard og Harald født i 1916. Da Edvard og Harald blev gamle, oprettede de et testamente, som bestemte, at næsten hele deres bo skulle indgå i en fond. Denne fond arbejder for at bevare tvillingernes usædvanligt smukt beliggende ejendom for andre ældre mennesker, som værdsætter stedet lige så meget, som de selv gjorde.

Vi får hele den utrolige fortælling om tvillingerne og kommer på en rundvisning på gården. Vi spiser desuden frokost og drikker eftermiddagskaffe på stedet, inden turen går hjemad.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • Besøg på Nordfyns Rosenfestival
  • Overnatning med aftensmad og morgenmad på Hotel Christiansminde i Svendborg
  • Guidet besøg på Tvillingegården med frokost samt eftermiddagskaffe med boller og kage
  • Rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 200,-

Påstigningsrute 1

Scroll to top