Juletur til Wismar, Rostock og Schwerin

4 dage
Fredag 6. til mandag 9. december 2019

Pris pr. person kr. 3.850,-
Helpension


Oplev tre skønne tyske byer på denne hyggelige juletur

Vi tager afsted fra Aalborg kl. 07.00 og nyder morgenkaffe og rundstykker på vejen ned gennem Jylland. Vi kører over grænsen til Tyskland og holder pause ved Bordesholm, hvor vi spiser frokost.

Turen fortsætter mod sydøst til Wismar og Stadthotel Stern, hvor vi skal bo de næste dage. Efter indkvartering spiser vi aftensmad, hvorefter der bliver mulighed for at gå en aftentur i den hyggelige by. Hotellet ligger i den fine gamle bydel – ganske kort afstand fra det store torv, hvor Wismars julemarked holder til.

Dag 2
Efter morgenmad på hotellet tager vi på tur til Schwerin. Her bliver der mulighed for at gå på opdagelse ved byens julemarked og i handelsgaderne. Vi skal også på en guidet byrundtur, der bl.a. kommer forbi Schwerins smukke slot, som ligger på en lille ø ud for byen. Vi kommer også til at høre om andre af byens flotte og historiske seværdigheder. I løbet af timerne i Schwerin spiser vi frokost.

Først på eftermiddagen vender vi tilbage til Wismar, hvor der venter os endnu en spændende byrundtur. Vi spiser aftensmad på hotellet, hvorefter resten af aftenen er til fri disposition.

Dag 3
Vi nyder morgenmåltidet og kører dernæst mod hansestaden Rostock, hvor vi skal tilbringe nogle hyggelige timer. Vores rejseleder vil guide os rundt i byen, der både rummer en stor industrihavn, idylliske områder med små lystbåde samt en smuk gammel bymidte med flot arkitektur. Rostock er også hjemsted for et stort julemarked, som vi selvfølgelig også besøger. Vi spiser dagens frokost i Rostock.

Sidst på eftermiddagen returnerer vi til vores hotel, hvor aftensmaden venter.

Dag 4
Vi starter hjemrejsen efter morgen­maden. Ved den dansk-tyske grænse holder vi pause, hvor vi spiser frokost. Der bliver desuden lejlighed til at handle i grænsebutikkerne.

Som afslutning på turen spiser vi aftensmad, inden vi når hjem til Nordjylland.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 3 overnatninger med morgenmad og aftensmad på Stadthotel Stern
  • Guidede byrundture i Schwerin, Wismar og Rostock inkl. besøg på julemarkeder
  • 4 x frokost
  • Aftensmad på hjemturen
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 375,-

Påstigningsrute 1

[maxbutton id="2"]

Scroll to top