Juletur til Lüneburg og Hamborg

Jul i Hamborg

3 dage
Mandag 29. nov. til onsdag 1. dec. 2021

Pris pr. person kr. 2.750,-
Mere end halvpension


Program

Dag 1
Turen starter med kaffe og rundstykker i bussen. Vi passerer den dansk-tyske grænse og fortsætter til Bordesholm, hvor vi holder pause og spiser frokost.

Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Lüne­burg, som ligger lidt syd for Hamborg. I Lüneburg skal vi opleve byens flotte julemarked, som byder på alt, hvad man kan forvente af et klassisk tysk julemarked.

Efter nogle timer i Lüneburgs gader venter der aftensmad til os på vores hotel i byen.

Dag 2
Efter morgenmaden på hotellet kører vi til Hamborg for at se, hvordan landets næststørste by har pyntet op til jul. Der bliver tid på egen hånd til at besøge julemar­kedet og indkøbsgaderne – og til at finde et sted at spise frokost.

I stedet for at tage på julemarked kan de, som har lyst, komme med ind at se Hamborgs kendte Miniatur Wunderland – en kæmpe udstilling, der blandt andet huser verdens største modeljernbane-udstilling (billet ca. 20 euro skal bestilles sammen med rejsen).

Midt på eftermiddagen vender vi tilbage til Lüneburg, hvor man kan tage sig endnu et besøg på julemarkedet.

Vi spiser aftensmad på hotellet.

Dag 3
Vi forlader hotellet efter morgenmaden og kører nordpå til Rickling, hvor vi skal besøge Ricklinger Landbrauerei. Her skal vi på rundvisning i bryggeriet, der særligt er kendt for at værne om det traditionelle bryggerihåndværk ved at brygge med friske ingredienser og uden unødvendige filtrerings- og holdbarhedsprocesser. ­Efter rundvisningen skal vi spise en lækker frokost i bryggeriets lokaler.

Turen går derefter videre til grænsen. Her bliver der mulighed for at handle i grænsebutikkerne, inden vi fortsætter hjemad.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • Frokost dag 1
  • 2 overnatninger på DORMERO Hotel Altes Kaufhaus Lüneburg med aftensmad og morgenmad
  • Besøg på julemarkeder
  • Rundvisning og frokost på Ricklinger Landbrauerei dag 3
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 525,-

Påstigningsrute 1

Scroll to top