Julemarked i Berlin

Julemarked i Berlin © visitBerlin, Foto: Wolfgang Scholvien

4 dage
Fredag 13. til mandag 16. december 2019

Pris pr. person kr. 3.150,-
Halvpension


Tag med til julemarked i Tysklands spændende hovedstad

Dag 1
Vi starter rejsen med at nyde kaffe og rundstykker i bussen. Herefter fortsætter vi mod Berlin, hvor vi bliver indkvarteret på Maritim Hotel på Stauffenbergstraße ved Potsdamer Platz i centrum af byen. Her bliver der tid til at slappe lidt af, inden vi mødes til aftensmad.

Dag 2
Vi spiser morgenmad og kører derefter afsted på en guidet byrundtur, hvor vi gør ophold ved historiske steder og ser eksempler på, hvad den moderne tyske hovedstad har at byde på. I løbet af rundturen spiser vi frokost.

Om eftermiddagen kører vi til et af de store julemarkeder i Berlin, som rummer alt, hvad hjertet begærer. Resten af dagen bliver der mulighed for at udforske byen på egen hånd. Vores rejseleder er selvfølgelig behjælpelig, hvis man ikke ønsker at færdes alene.

Dag 3
Efter morgenbuffet på hotellet kører vi til Potsdam, som er hovedstaden i delstaten Brandenburg. Byen ligger sydvest for Berlin midt i et landskab med søer og skove, men betragtes nærmest som en del af Berlin. Her skal vi blandt andet se Glienicke-broen, som er et symbol på skellet mellem Øst og Vest – det gamle DDR og det vestlige Berlin. Vi kommer også forbi parken og slottet Sanssouci samt slottet Cecilienhof, der blev benyttet til Potsdamkonferencen (fredsslutningen) i 1945.

Under besøget i Potsdam bliver der tid til at opleve byens julemarked og finde et hyggeligt sted at spise frokost på egen hånd.

Vi vender tilbage til Berlin, hvor de næste timer kan bruges på juleshopping og måske endnu et besøg på julemarkedet. Vi spiser aftensmad hjemme på hotellet.

Dag 4
Efter morgenmaden samles vi ved bussen for at begynde hjemturen. Vi gør holdt ved grænsen, hvor vi spiser aftensmad med efterfølgende tid til indkøb i grænsebutikkerne.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 3 hotelovernatninger med morgenmad på Maritim Hotel • www.maritim.de
  • 3 x aftensmad
  • 1 x frokost
  • Byrundture med lokalguide i Berlin og Potsdam
  • Besøg på julemarkeder i Berlin og Potsdam
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 500,-

Påstigningsrute 2

Maritim Hotel Berlin ligger i hjertet af den tyske hovedstad – i gåafstand til flere af byens seværdigheder.

Luksushotellet har over 500 flotte værelser – hvor du bl.a. finder aircondition, internet, satellit-tv og minibar. Hotellet har et eksklusivt wellness-område med swimmingpool, sauna, dampbad og fitnesscenter.

På hotellet finder du desuden to restauranter og en bar.

[maxbutton id="2"]

Scroll to top