Hamborg og Altes Land

5 dage
Tirsdag 26. til lørdag 30. maj 2020

Pris pr. person kr. 4.320,-
Mere end halvpension


Kom med på tur til »Tysklands frugthave« og landets næststørste by 

Dag 1
Vi får kaffe og rundstykker i bussen på vejen ned gennem Jylland. Undervejs nyder vi også dagens frokost.

Vi gør holdt i Neumünster, hvor der bliver mulighed for at komme ind i Designer Outlet, som byder på mærkevarer til nedsatte priser.

I løbet af eftermiddagen når vi frem til hotellet i Hamborg, hvor vi bliver indkvarteret. Vi spiser aftensmad på hotellet.

Dag 2
Vi spiser morgenmad og tager derefter på rundtur i Hamborg med bussen. Vi kommer blandt andet forbi byens operahus. Her venter der os et spændende besøg med en rundvisning på dansk i den imponerende bygning.

Ved middagstid bliver der lejlighed til at finde et sted at spise frokost, inden vi fortsætter vores tur i Hamborg. Næste stop er i Miniatur Wunderland – en kæmpe udstilling, der blandt andet huser verdens største model­jernbane-udstilling, og som er blandt Hamborgs mest populære attraktioner.

Vi tager videre med bussen og når sidst på eftermiddagen hjem på hotellet, hvor aftensmaden venter.

Dag 3
Efter morgenmaden på hotellet tager vi på en spændende dagstur til Altes Land, som er det store, frugtbare marskområde mellem Hamborg og Stade. Altes Land er især kendt for dets mange frugtplantager, som på denne tid af året står i fuldt flor. Områdets store æble- og kirsebærplantager er med til at gøre stedet kendt som »Tysklands frugthave« og et af de største sammenhængende frugtområder i Centraleuropa.

Altes Land byder også på smuk og charmerende arkitektur med mange velholdte bindingsværkshuse- og gårde. Dette får vi blandt andet at se i byen Jork, som vi besøger midt på dagen, og hvor vi spiser en asparges-frokost.

Tilbage på hotellet spiser vi aftensmad.

Dag 4
Efter morgenmaden kører vi på byrundtur for at opleve endnu mere af, hvad Hamborg har at byde på. Turen bringer os ­forbi den store havn, hvor de, som har lyst, kan komme med på havnerundfart i en turbåd (billet ikke inkluderet). Fra båden får man et indtryk af det vidtstrakte havneområde, der rangerer som Europas tredjestørste.

Efter havnebesøget bliver der tid på egen hånd – fx til en tur i Planten un Blomen-parken, som er en smuk bypark med gratis entré.

Efter dagens oplevelser vender vi hjem til hotellet, hvor der serveres aftensmad.

Dag 5
Efter morgenmaden starter hjemturen. Vi holder pause i Slesvig, hvor vi skal se Holmen, som er byens gamle fiskerleje. Vi kommer også forbi A. P. Møller Skolen – det danske gymnasium i Slesvig – og evt. også den flotte domkirke.

Vi fortsætter til grænsen, hvor der bliver tid til at handle og spise frokost.

Tilbage i Nordjylland spiser vi aftensmad på Sulsted Kro som afslutning på fem oplevelsesrige dage.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • Frokost dag 1 inkl. en øl/vand
  • 4 overnatninger med morgenmad og aftensmad på Hotel PLAZA Inn Hamburg Moorfleet
  • Flere spændende udflugter i Hamborg og omegn
  • Rundvisning på dansk i Operahuset
  • Entré til Miniatur Wunderland
  • Frokost dag 3
  • Aftensmad på hjemturen
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 525,-

Påstigningsrute 1

[maxbutton id="2"]

Scroll to top