Forårstur til Holland

5 dage
Mandag 19. til fredag 23. april 2021

Pris pr. person kr. 4.250,-
Halvpension under opholdet


Program

Dag 1
På vejen gennem Jylland og Tyskland holder vi pauser med passende mellemrum, hvor der blandt andet er mulighed for at købe frokost.

Vi kører over den flotte passage ved IJssel­meer­-dæmningen og ankommer sidst på eftermiddagen til det charmerende Fletcher Hotel Marijke i Bergen. Byen ligger lidt nord for Amster­dam i kort afstand til stranden ved den hollandske vestkyst, hvilket gør området til et populært turistmål. Efter indkvartering spiser vi aftensmad på hotellet.

Dag 2
Efter morgenmaden tager vi på en guidet heldagstur i hovedstaden Amsterdam. Denne by er blandt andet kendt for Rijks­museum – ­nationalmuseet – van Gogh-­museet, Rembrandt-museet, Anne Franks Hus, de mange cykler og ikke mindst de smukke og hyggelige kanaler, der gennemskærer byen. Der bliver mulighed for at komme med på en guidet kanalrundfart. Derudover skal vi se et arbejdende diamantsliberi. Der vil være tid midt på dagen til frokost, indkøb m.m. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen, hvor vi spiser aftensmad.

Dag 3
I dag tager vi på en heldagstur til Keukenhof Blomsterpark, som er en af Hollands største attraktioner. I blomsterparken bliver der mulighed for at købe frokost. Du vil opleve et uforglemmeligt skue, skabt af over syv millioner tulipaner, påskeliljer, hyacinter, andre løgplanter og smukke træer. Der kan købes blomsterløg med hjem. Vi spiser aftensmad på hotellet.

Dag 4
Efter morgenmaden kører vi ud for at opleve noget af det, landet er særligt kendt for – nemlig de hollandske vindmøller. Vi skal blandt andet se en museumsmølle, der fortæller historier om mange års mølle­tradition.

Herefter skal vi besøge byen Volendam, der er et smukt gammelt fiskerleje ved Den IJssel­meer. Byen er karakteriseret af de mange små huse omkring den lille fiskerihavn. Der bliver mulighed for en spadseretur gennem gaderne og nyde byens livlige atmosfære. Ligeledes bliver der tid til frokost og en tur langs voldene, kirkerne og den gamle bydel. Nogle af Hollands mest berømte kunstnere blev født og voksede op i netop i Volendam. Byen er desuden kendt for at værne om den traditionelle hollandske folkedragt, som stadig bæres af nogle af byens indbyggere.

Vi besøger også en lokal gårdbutik, hvor der produceres mange spændende oste, og vi får lov til at se, hvordan man fremstiller træsko. Aftensmaden nydes på hotellet.

Dag 5
Vi spiser tidlig morgenmad og starter herefter hjemturen. Ved den dansk-tyske grænse gør vi ophold med mulighed for at spise og handle i grænsebutikkerne.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 4 overnatninger med morgenmad og tre-retters aftensmad på Fletcher Hotel Marijke
  • Flere spændende udflugter
  • Entré til Keukenhof Blomsterpark
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.175,-

Påstigningsrute 2

[maxbutton id="2"]

Scroll to top