Ferieøerne Rügen og Usedom

Rejsen er desværre aflyst på grund af Covid-19-situationen

5 dage
Fredag 18. til tirsdag 22. september 2020

Pris pr. person kr. 4.150,-
Halvpension


Oplev det tidlige efterår på skønne Østersø-øer

Dag 1
Vi drikker morgenkaffe i bussen, mens vi kører ned gennem Jylland og videre over grænsen til Tyskland. Vi holder pauser med passende mellemrum – blandt andet med mulighed for at købe frokost.

Sidst på eftermiddagen er vi fremme ved Parkhotel Rügen i byen Bergen, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

Dag 2
Efter morgenmaden skal vi på udflugt til Kap Arkona på nordspidsen af øen, hvor der stadig findes rester af den vendiske Jaromars Borg.

Derfra kører vi ad flotte veje til National­parken Jasmund, som omfatter det bøgeskovbeklædte højdedrag Stubnitz og de høje kalkklinter, der rejser sig op til 161 meter over Østersøen.

Vi fortsætter til havnebyen Sassnitz, som er kendt for sine kursteder og sandstrande samt for at huse Europas største godsbanegård. Lige syd for Sassnitz skal vi besøge Prora med det imponerende store hotelbyggeri Koloss von Prora, der blev opført af nazisterne sidst i 1930’erne. Stedet skulle ifølge planen kunne huse 20.000 ferie­gæster og ville dermed være verdens største byggeri af sin slags.

Efter dagens udflugt på Rügen vender vi hjem til hotellet, hvor vi spiser aftensmad.

Dag 3
Vi spiser morgenmad og kører dernæst mod øen Usedom syd for Rügen. Vi starter i den nordlige ende af øen i Peenemünde, hvor vi ser det område, hvor tyskerne eksperimenterede med højteknologisk raketforskning under 2. verdenskrig.

Turen går ned langs østkysten til de attraktive badebyer Bansin, Heringsdorf og Ahlbeck med de kilometerlange hvide badestrande. Når vi kommer helt ned i den sydlige ende af Usedom, kører vi ind i polsk område. På den polske side af grænsen bliver der mulighed for shopping på basarer og markeder.

Hjemme på hotellet spiser vi aftensmad.

Dag 4
Når vi har spist morgenmad, tager vi mod byen Putbus, hvor vi stiger om bord på damptoget Rasender Roland, der tager os gennem flot landskab til Binz på østkysten. Binz er den største ferieby på Rügen og er særligt kendt for de mange flotte hoteller langs kystpromenaden og den 370 meter lange bro, som går ud i Østersøen.

Der bliver god tid til at opleve byen på egen hånd, inden vi vender hjem til aftensmad på hotellet

Dag 5
Vi forlader hotellet efter morgenmaden, hvorefter hjemturen starter.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 4 overnatninger på Parkhotel Rügen med morgenmad og aftensmad
  • 3 dagsudflugter inkl. entréer
  • Tur med damptog
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 475,-

Påstigningsrute 1

Scroll to top