Cirkusrevyen 2023

Cirkusrevyen 2023
Foto: Henrik Petit

2 dage
Lørdag 1. til søndag 2. juli 2023

Pris pr. person kr. 2.625,-
Mere end halvpension


Program

Dag 1
Vi nyder kaffe og rundstykker i bussen på vejen mod Sjælland. Når vi kommer til Slagelse, holder vi pause og spiser frokost. Efter frokost­pausen kører vi til vores hotel i København, hvor vi bliver indkvarteret.

Herefter mødes vi ved bussen for at køre mod nord til Dyrehavsbakken, der ligger i smukke omgivelser ved Klampenborg. Der bliver mulighed for at opleve Bakkens seværdigheder på egen hånd. Tag fx forbi Korsbæk på Bakken, hvor man bliver inviteret på en rejse ind i tv-serien Matadors kendte og elskede univers.

Kl. 18 skal vi ind at se Cirkusrevyen, som i år har Bodil Jørgensen, Niels Olsen, Mads Knarreborg, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl som medvirkende.
Efter forestillingen spiser vi aftensmad på Restaurant Bakkens Perle.

Dag 2
Efter morgenmaden på hotellet bliver der mulighed for at komme med på en sejltur rundt i Københavns kanaler (billet kr. 110,- ikke inkluderet i prisen).

Har man mere lyst til at opleve hovedstaden på egen hånd, er det også en mulighed. Hotellet ligger få minutters gang fra blandt andet Rådhuspladsen og Strøget, så der er rig lejlighed til at få oplevet en masse i løbet af dagen.

Kl. 14.30 starter vi hjemturen. Undervejs gør vi holdt i Snoghøj ved Fredericia, hvor der venter os en to-retters aftenmenu. Efter aftensmaden fortsætter vi turen hjemad.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • Frokost dag 1
  • 2 x aftensmad
  • A-billet til Cirkusrevyen 2023
  • Overnatning med morgenmad på Absalon Hotel
  • Rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 493,-

Ønskes kanalrundfart (kr. 110,-) dag 2, skal dette bookes ved bestilling af turen

Ret til ændringer i programmet forbeholdes

Påstigningsrute 1

Tilmeld dig vores nyhedsmail

    Scroll to top