Cirkusrevyen 2023 og Amalienborgmuseet

Denne tur er udsolgt

Cirkusrevyen 2023
Foto: Henrik Petit

2 dage
Onsdag 2. til torsdag 3. august 2023

Pris pr. person kr. 2.590,-
Mere end halvpension


Program

Dag 1

Vi nyder kaffe og rundstykker i bussen på vejen mod Sjælland. Når vi kommer til Korsør, holder vi pause og spiser frokost. Efter frokost­pausen kører vi til vores hotel i København, hvor vi bliver indkvarteret.

Herefter mødes vi ved bussen for at køre mod nord til Dyrehavsbakken, der ligger i smukke omgivelser ved Klampenborg.

Der bliver mulighed for at opleve Bakkens seværdigheder på egen hånd. Tag fx forbi Korsbæk på Bakken, hvor man bliver inviteret på en rejse ind i tv-serien Matadors kendte og elskede univers.

Vi spiser aftensmad på Restaurant Bakkens Perle, inden vi senere skal ind at se Cirkusrevyen, som i år har Bodil Jørgensen, Niels Olsen, Mads Knarreborg, Niels Ellegaard og ­Merete Mærkedahl som medvirkende.

Dag 2
Efter morgenmaden på hotellet bliver der mulighed for at komme med på et spændende besøg på Amalienborgmuseet, som ligger på Christian VIII’s Palæ – ét af de fire palæer, som siden 1794 har været kongefamiliens hjemsted. Her træder vi indenfor i de glücksborgske kongers arbejdsværelser, oplever Fabergékammeret og ser palæets smukke beletage (billet kr. 100,- ikke inkluderet).

Har man mere lyst til at opleve hovedstaden på egen hånd, er det også en mulighed. Hotellet ligger få minutters gang fra blandt andet Rådhuspladsen og Strøget, så der er rig lejlighed til at få oplevet en masse i løbet af dagen.

Kl. 14.30 starter vi hjemturen. Under­vejs gør vi holdt i Snoghøj ved Fredericia, hvor der venter os en to-retters aftenmenu. Efter aftensmaden fortsætter vi hjemturen.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • Frokost dag 1
  • 2 x aftensmad
  • A-billet til Cirkusrevyen 2023
  • Overnatning med morgenmad på Absalon Hotel
  • Rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 443,-

Ønskes besøg på Amalienborgmuseet (kr. 100,-) dag 2, skal dette bookes ved bestilling af turen

Ret til ændringer i programmet forbeholdes

Påstigningsrute 1

Tilmeld dig vores nyhedsmail

    Scroll to top