Cirkusrevyen 2022 og Nordisk Film

Cirkusrevyen
Foto: Henrik Petit

2 dage
Lørdag 25. til søndag 26. juni 2022

Pris pr. person kr. 2.495,-
Mere end halvpension


Program

Dag 1
Vi nyder kaffe og rundstykker i bussen på vejen mod Sjælland. Når vi kommer til Slagelse, holder vi pause og spiser frokost.

Efter frokostpausen kører vi til vores hotel i København, hvor vi bliver indkvarteret. Herefter mødes vi ved bussen for at køre mod nord til Dyrehavsbakken, der ligger i smukke omgivelser ved Klampenborg.

Der bliver mulighed for at opleve Bakkens seværdigheder på egen hånd. Tag fx forbi Korsbæk på Bakken, hvor man bliver inviteret på en rejse i tid og sted tilbage til tv-serien Matadors kendte og elskede univers.

Vi spiser aftensmad på Restaurant Bakkens Perle, før vi skal ind at se Cirkusrevyen, som i år har Lisbet Dahl, Niels Olsen, Henrik Lykkegaard, ­Merete Mærkedahl og Carsten Svendsen som medvirkende.

Dag 2
Efter morgenmaden på hotellet bliver der mulighed for at komme med på en spændende rundvisning på Nordisk Film, hvor vi kommer bag kulissen hos verdens ældste – stadig producerende – filmselskab (entré kr. 125,- ikke inkluderet).

Har man mere lyst til at opleve hovedstaden på egen hånd, er det også en mulighed. Hotellet ligger få minutters gang fra blandt andet Rådhuspladsen og Strøget, så der er rig lejlighed til at få oplevet en masse i løbet af dagen.

Midt på eftermiddagen starter vi hjemturen. Undervejs gør vi holdt i Snoghøj ved Fredericia, hvor der venter os en to-retters aftenmenu. Efter aftensmaden fortsætter vi turen hjemad.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • Frokost dag 1
  • 2 x aftensmad
  • A-billet til Cirkusrevyen 2022
  • Overnatning med morgenmad på Absalon Hotel
  • Rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 438,-

Ønskes rundvisning hos Nordisk Film, skal dette bookes ved bestilling af turen

Vi tager forbehold for ændringer i programmet

Påstigningsrute 1

Tilmeld dig vores nyhedsmail

    Scroll to top