Celle og omegn

Celle

4 dage
Søndag 20. til onsdag 23. august 2023

Pris pr. person kr. 3.950,-
Mere end halvpension


Program

Dag 1
På vejen ned gennem Jylland nyder vi kaffe og rundstykker i bussen. Vi passerer grænsen og fortsætter til Bordesholm, hvor vi spiser sen frokost.

Herfra går turen til Celle, hvor vi bliver indkvarteret på Hotel Celler Hof, som ligger lige midt i byen. Om aftenen spiser vi på restauranten Der Ratskeller få skridt fra hotellet.

Dag 2
Efter morgenmaden skal vi af sted på udflugt. Vi starter med at køre mod nord til landsbyen Müden. Her skal vi bl.a. se den flotte St. Laurentiuskirke, der ligger tæt på det sted, hvor de to floder Örtze og Wietze mødes. Vi kommer også forbi byens park og ser et museum, der fortæller historien om ”Luftbroen til Berlin”, hvor tusinder af flyvninger transporterede forsyninger til befolkningen i Vestberlin under den russiske blokade af byen i 1948-49.

Næste stop på turen er ved det imponerende sluseanlæg, der ligger ved Elbens sidekanal. Her spiser vi frokost.

Vi vender tilbage til Celle sidst på eftermiddagen, og om aftenen spiser vi på Der Ratskeller.

Dag 3
Vi spiser morgenmad, hvorefter der bliver mulighed for at tage med på en formiddags­tur til Gifhorn, der er kendt for at huse det internationale møllemuseum. Tæt på Gifhorn ligger Wolfsburg. Her kører vi forbi området, hvor Volkswagen har sit hovedsæde og sin store fabrik.

Tilbage i Celle er der frokost på egen hånd, inden vi går ud i gaderne til en guidet rundtur i byens historiske centrum med de over 400 bygninger i bindingsværk.

Én af byens helt store attraktioner er Celle Slot, hvor vi også skal på guidet rundvisning i løbet af eftermiddagen. Det smukke firefløjede slot har danske relationer, idet den danske dronning Caroline Mathilde sad fængslet her efter sit kærlighedsforhold til kongens livlæge, Struensee.

Efter dagens oplevelser i Celle spiser vi aftensmad på Der Ratskeller.

Dag 4
Vi forlader Celle efter morgenmaden og kører mod den dansk-tyske grænse. Her holder vi pause med frokost og mulighed for indkøb i grænsebutikkerne. Dernæst fortsætter vi hjemad.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 3 overnatninger på Hotel Celler Hof med morgenmad
  • 3 x aftensmad på Restaurant Der Ratskeller i Celle
  • Frokost dag 1, 2 og 4
  • Guidede udflugter og byrundture
  • Rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 443,-

Vi tager forbehold for ændringer i programmet

Påstigningsrute 1

Tilmeld dig vores nyhedsmail

    Scroll to top