Barlinek i Polen

Foto: Hotel Barlinek

5 dage
Mandag 20. til fredag 24. september 2021

Pris pr. person kr. 3.820,-
Helpension


Program

Dag 1
Vi nyder kaffe og rundstykker på vej ned gennem Jylland. Vi spiser en let frokost undervejs mod Polen og når sidst på eftermiddagen frem til vores hotel i Barlinek, hvor vi bliver indkvarteret. Senere mødes vi for at spise aftensmad.

Dag 2
Efter morgenmaden tager vi en rundtur i Barlinek. Herefter skal vi besøge en lokal gård, hvor bygningerne emmer af historier fra dengang, tyskerne regerede området.

Vi får en fornemmelse af, hvordan et større landbrug i Polen ser ud og hører om landbrugets vilkår. I Polen har landbruget altid været på private hænder og er i dag i rivende udvikling.

Vi spiser frokost på gården og fortsætter dernæst til en botanisk have, hvor de, som har lyst, kan komme med på rundvisning (entré kr. 30,- ikke inkluderet).

Efter dagens oplevelser vender vi hjem til hotellet, hvor vi spiser aftensmad.

Dag 3
Efter morgenmaden kører vi til Stettin, der ligger en god times kørsel fra hotellet.

Stettin er en by, hvor vestlig livsstil møder østlig kultur. I området omkring det gamle rådhus har man genskabt gadebilledet fra det gamle Stettin, og stadig flere restauranter og barer kommer til. Både de store parkområder, de imponerende husfacader og de åbne pladser og boulevarder er bygget efter fransk model, som har bidraget til den helt specielle atmosfære og har givet byen tilnavnet »Polens Paris«.

I løbet af timerne i Stettin skal vi på en flot sejltur i byens kanaler, hvor vi undervejs spiser frokost ombord.

Tilbage på hotellet spiser vi aftensmad.

Dag 4
Vi spiser morgenmad og tager herefter af sted på endnu en spændende udflugt. Turen går til byen Witnica sydvest for Barlinek.

Her skal vi på rundvisning i byens bryggeri, hvor der ud over fortællinger om brygning af øl også bliver tid til smagsprøver. Vi spiser også frokost i bryggeriet, inden vi begiver os tilbage mod Barlinek. Flere steder på hjemturen kører vi ad små veje, hvor der bliver rig lejlighed til at nyde udsigten til det smukke Nordvestpolske landskab, der her i starten på efteråret viser sig særligt flot frem.

Først på eftermiddagen er vi tilbage i Barlinek, hvor der bliver tid til flere oplevelser i byen inden aftensmaden på hotellet.

Dag 5
Når vi har spist morgenmad, starter vi hjemturen. Vi får en let frokost undervejs, og når vi er fremme ved den dansk-tyske grænse, holder vi pause og spiser aftensmad, inden vi fortsætter nordpå.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 4 overnatninger med morgenmad og aftensmad på Hotel Barlinek – herunder en aften med grill, musik og danseshow
  • 5 x frokost
  • Guidede byrundture
  • Besøg på bryggeri i Witnica
  • Sejltur i Stettin
  • Aftensmad på hjemturen
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 400,-

Ønskes billet til Botanisk Have, (kr. 30,-) skal den bestilles sammen med rejsen

Påstigningsrute 2

Hotel Barlinek er et trestjernet hotel med komfortable dobbeltværelser. Det ligger lige ned til bredden af den smukke Barlinek Sø – og samtidig kun ca. 250 meter fra byens centrum. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, minibar, satellit-tv, telefon og internetadgang.

Scroll to top