Aspargestur til Nordtyskland

3 dage
Mandag 14. til onsdag 16. maj 2018

Pris pr. person kr. 2.345,-
Halvpension


Tag med på tur til det nordlige Tyskland, hvor vi skal opleve flotte bygningsværker og spise god mad

På vej til Tyskland serveres kaffe og rundstykker i bussen. Byen Schleswig ligger i den tyske delstat Schleswig-Holstein og kalder sig Nordeuropas ældste by, idet bopladsen Sliesthorp allerede i år 804 blev nævnt i de frankiske rigsannaler. Byen har også været hjemsted for de rige hertuger af huset Gottorp, der har aner dybt ind i det danske kongehus og den russiske tsarfamilie. Vi besøger endvidere den prægtige domkirke i byen.

På turen til vores hotel, Landgasthof Tarp, ser vi det gamle danske forsvarsværk Dannevirke. Sidst på eftermiddagen bliver vi indkvarteret på hotellet og mødes senere for at spise aftensmad.

Dag 2
Dagens første udflugtsmål er hos en aspargesbonde, som vil fortælle og vise os rundt på sin gård. Her spiser vi frokost – selvfølgelig med asparges. Hertil serveres et glas vin.

Bussen kører til Kiel, hvor vi ser den imponerende havneindsejling. Kielerkanalen er verdens mest befarne kunstige vandvej midt i Schleswig-Holstein.

Derfra kører vi til Rendsburg, som er en tidligere dansk garnisonsby. Fra Paradepladsen stråler der gader ud til alle sider. Vi skal blandt andet se velholdte bindingsværkshuse – for eksempel det gamle rådhus fra 1566, hvor byrådet stadig træffer sine politiske beslutninger, samt Skt. Marienkirken.

Tilbage på hotellet spiser vi aftensmad.

Dag 3
Efter morgenmaden går turen til Flensborg. Her ser vi lidt af byen og får tid til en tur på handelsgaden, inden bussen kører til grænsebutikken, hvor vi spiser frokost og får tid til at handle.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • Håndmadder fra slagteren dag 1 inkl. 1 øl eller vand
  • 2 hotelovernatninger med morgenmad og aftensmad på Landgasthof Tarp • www.landgasthof-tarp.dk
  • Besøg hos en aspargesbonde inkl. frokost med 1 glas vin
  • Frokost dag 3
  • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 175,-

Påstigningsrute 1

[maxbutton id="2"]

Scroll to top