Sort Sol og oplevelser i Nordtyskland

Få pladser tilbage. Bestilling foregår på telefon 98 21 17 27

Sort Sol ved Vadehavet. Foto: Bert Wiklund

3 dage
Mandag 16. til onsdag 18. september 2019

Pris pr. person kr. 2.825,-
Helpension


Tag med på efterårstur til Sønderjylland og Nordtyskland, hvor vi skal opleve Sort Sol i marsklandet

Vi nyder kaffe og rundstykker i bussen på vej mod Ribe, som er turens første stop. I Ribe skal vi på rundtur med lokalguide, hvor vi blandt andet kommer forbi domkirken og det smukke, gamle rådhus.

Vi spiser frokost i Ribe og fortsætter herefter til Bredebro, hvor vi skal besøge verdens største ECCO-butik. Vi drikker eftermiddagskaffe i butikkens café, og der bliver desuden lejlighed til at kigge i outlet-afdelingen, hvor der kan handles.

Derefter kører vi over den dansk-tyske grænse og videre til vores hotel i Dagebüll, som er smukt beliggende tæt på den tyske vadehavskyst. Vi spiser aftensmad på hotellet.

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi til Tønder, hvor vi skal på rundtur med lokalguide. Vi tager dernæst til Højer, hvor vi skal besøge den danmarksberømte slagter, som har vundet en lang række danske og internationale priser. Vi får en rundvisning med smagsprøver hos slagteren, og der bliver også mulighed for at købe varer med hjem. I Højer skal vi også se det imponerende sluseanlæg.

Fra Højer kører vi mod den hyggelige by Møgeltønder, hvor vi skal spise en let frokost på Schackenborg Slotskro.

Vi vender tilbage til hotellet, hvor der bliver lidt tid til at slappe af. Sidst på eftermiddagen drager vi af sted mod turens højdepunkt, når vi med kyndig guidning skal se Sort Sol – det imponerende syn, når tusindvis af stære samles i flokke over rørskovene.

Tilbage på hotellet spiser vi sen aftensmad.

Dag 3
Vi forlader hotellet efter morgenmaden og kører forbi Ladelund lige syd for grænsen. I byen ligger KZ-Gedenkstätte, som i efteråret 1944 fungerede som en nazistisk koncentrationslejr.

Vi fortsætter til Flensborg, hvor vi skal på en lille byrundtur, inden bussen kører til grænsebutikkerne, hvor vi spiser frokost og får tid til at handle.

På vejen hjemad spiser vi aftensmad.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • 2 overnatninger på Hotel Neuwarft i Dagebüll med morgenmad og aftensmad
  • 3 x frokost
  • Eftermiddagskaffe med kage dag 1
  • Aftensmad dag 3
  • Flere udflugter – bl.a. med Sort Sol-oplevelse
  • Rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 200,-

Påstigningsrute 1

Scroll to top