Sommersang i Mariehaven og Tirpitz i Blåvand

Foto: Frank Nielsen

2 dage
Søndag 11. til mandag 12. august 2019

Pris pr. person kr. 2.250,-
Halvpension


Tag med til Sommersang i Mariehaven og oplev en af landets nyeste og bedste attraktioner

På vejen ned gennem Jylland nyder vi kaffe og rundstykker i bussen. Vi er fremme ved Mariehaven i Ansager sidst på formiddagen, så vi kan sikre os en god plads til denne dags Sommersang, hvor vi blandt andre skal høre Neighbours & Friends, Keld & Hilda og Kirsten Siggaard.

Der bliver mulighed for at købe frokost i løbet af dagen, og om aftenen er der bestilt aftensmad til os.

Efter dagens musikalske oplevelser kører vi til vores hotel i Varde, hvor vi bliver indkvarteret.

Dag 2
Efter morgenmad på hotellet går turen til Blåvand og det nye museum Tirpitz, der fortæller enestående historier om Tirpitz-stillingen, som bestod af to bunkere og var en del af Atlantvolden, som den tyske besættelsesmagt opførte langs Nordsøens kyster under 2. verdenskrig.

Museet er designet af den prisvindende danske arkitekt Bjarke Ingels, og stedet blev i 2017 nomineret til titlen som landets bedste attraktion.

Vi får en introduktion til museet, inden der bliver mulighed for at gå rundt på egen hånd med en digital guide i form af et headset. Ud over udstillinger om bunkerne og 2. verdenskrig kan man også opleve tema-udstillinger om »Den skjulte vestkyst« og »Havets guld«.

Efter museumsbesøget kører vi til GolfCaféen i Blåvandshuk Golfklub, hvor vi skal nyde en dejlig frokostbuffet med en øl eller vand. Herefter kører vi nordpå langs kysten til Hvide Sande. Her bliver der lejlighed til at gå lidt rundt i den hyggelige fiskerby, inden vi starter hjemturen.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • Billet til Sommersang i Mariehaven
  • Aftensmad dag 1
  • Overnatning med morgenmad på Hotel Arnbjerg i Varde
  • Entré til Tirpitz i Blåvand
  • Frokost dag 2
  • Rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 300,-

Påstigningsrute 1

BESTIL DENNE BUSREJSE

Scroll to top