Cirkusrevyen 2020 og oplevelser i København

Foto: Henrik Petit

2 dage
Lørdag 12. til søndag 13. september 2020

Pris pr. person kr. 2.475,-
Mere end halvpension


Oplev Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl, Niels Ellegaard, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen i forrygende stil i de traditionsrige omgivelser på Dyrehavsbakken

Dag 1
Vi nyder kaffe og rundstykker i bussen på vejen mod Sjælland. Når vi kommer til Slagelse, holder vi pause og spiser frokost.

Efter frokostpausen kører vi til vores hotel i København, hvor vi bliver indkvarteret.

Herefter mødes vi ved bussen for at køre mod nord til Dyrehavsbakken, der ligger i smukke omgivelser ved Klampenborg. Der bliver mulighed for at opleve Bakkens seværdigheder på egen hånd. Tag fx forbi Korsbæk på Bakken, hvor man bliver inviteret på en rejse i tid og sted tilbage til tv-serien Matadors kendte og elskede univers.

Vi spiser aftensmad på Restaurant Bakkens Perle, før vi kl. 21 skal ind at se Cirkusrevyen, som i år har Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl, Niels Ellegaard, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen som medvirkende. 2020-udgaven af Cirkusrevyen er speciel, da den markerer Ulf Pilgaards 40. og sidste sæson i teltet.

Dag 2
Efter morgenmaden på hotellet bliver der mulighed for at tage med på kanalrundfart i Københavns charmerende kanaler (billet kr. 50,- ikke inkluderet).

Har man mere lyst til at opleve hovedstaden på egen hånd, er det også en mulighed. Hotellet ligger få minutters gang fra blandt andet Rådhuspladsen og Strøget, så der er rig lejlighed til at få oplevet en masse i løbet af formiddagen.

Efter kanalrundfarten kan de, som har lyst, komme med bussen på en lille byrundtur, inden vi midt på eftermiddagen starter hjemturen mod Jylland.

Undervejs gør vi holdt ved Hotel Medio Fredericia, hvor der venter os en to-
retters aftenmenu.

Efter aftensmaden fortsætter vi turen hjemad.

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
  • Frokost dag 1
  • 2 x aftensmad
  • B-billet til Cirkusrevyen 2020
  • Overnatning med morgenmad på Absalon Hotel
  • Byrundtur i København
  • Rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 440,-

Ønskes billet til kanalrundfart i København (kr. 50,-), skal den bestilles sammen med rejsen

Påstigningsrute 1

BESTIL DENNE BUSREJSE

Scroll to top