Barlinek i Polen

Foto: Hotel Barlinek

5 dage
Søndag 1. til torsdag 5. september 2019

Pris pr. person kr. 3.595,-
Helpension


Tag med til Vestpommern i Polen og bo på det hyggelige Hotel Barlinek – lige ned til Barlinek Sø

Vi nyder kaffe og rundstykker på vej ned gennem Jylland. Vi spiser en let frokost undervejs mod Polen og når sidst på eftermiddagen frem til vores hotel i Barlinek, hvor vi bliver indkvarteret. Senere mødes vi for at spise aftensmad.

Dag 2
Vi spiser morgenmad og skal herefter se lidt nærmere på Barlinek, som er en hyggelig by med fine gamle bygninger omkranset af både sø og skov.

Vi starter med en tur rundt i byen med vores lokalguide, hvorefter der bliver tid til frokost. Efterfølgende er der mulighed for at gå på opdagelse i byen på egen hånd. Senere på dagen skal vi på sejltur på den smukke sø, som ligger lige ud for byen.

Tilbage på hotellet spiser vi aftensmad.

Dag 3
Efter morgenmaden kører vi til Stettin, der ligger en god times kørsel fra hotellet.

Stettin er en by, hvor vestlig livsstil møder østlig kultur. I området omkring det gamle rådhus har man genskabt gadebilledet fra det gamle Stettin, og stadig flere restauranter og barer kommer til. Både de store parkområder, de imponerende husfacader og de åbne pladser og boulevarder er bygget efter fransk model, som har bidraget til den helt specielle atmosfære og har givet byen tilnavnet »Polens Paris«.

Sammen med vores lokale, dansktalende guide skal vi besøge en krystalbutik, hvor der er mulighed for at handle til meget favorable priser.

Vi tager derefter på byrundtur i den spændende by, inden det bliver frokosttid. Når vi har spist, bliver der lejlighed til at opleve byen på egen hånd og gå på opdagelse i de mange butikker.

Senere skal vi på besøg hos vodkafabrikken STARKA. Her får vi en rundvisning med mulighed for at smage på nogle af produkterne.

Hjemme i Barlinek spiser vi aftensmad på hotellet.

Dag 4
Vi spiser morgenmad og tager herefter af sted på endnu en spændende udflugt. Turen går til byen Witnica sydvest for Barlinek.

Her skal vi på rundvisning i byens bryggeri, hvor der ud over fortællinger om brygning af øl også bliver tid til smagsprøver. Vi spiser også frokost i bryggeriet, inden vi begiver os tilbage mod Barlinek. Flere steder på hjemturen kører vi ad små veje, hvor der bliver rig lejlighed til at nyde udsigten til det smukke Nordvestpolske landskab, som her i sensommeren viser sig særligt flot frem.

Først på eftermiddagen er vi tilbage i Barlinek, hvor der bliver tid til flere oplevelser i byen inden aftensmaden på hotellet.

Dag 5
Når vi har spist vores morgenmad, gør vi klar til hjemturen. Der bliver flere ophold undervejs – blandt andet ved den dansk-tyske grænse, hvor der bliver tid til indkøb. Vi spiser frokost og aftensmad på vejen hjem.

PRISEN INKLUDERER

 • Transport i turistbus
 • Kaffe og rundstykker i bussen dag 1
 • 4 overnatninger med morgenmad og aftensmad på Hotel Barlinek • www.hotelbarlinek.pl
 • En aften med levende musik på hotellet
 • Grillaften på hotellet
 • 5 x frokost
 • Guidede byrundture
 • Sejltur på søen i Barlinek
 • Besøg på vodkafabrik i Stettin
 • Besøg på bryggeri i Witnica
 • Aftensmad dag 5
 • Dansk rejseleder

Tillæg for enkeltværelse kr. 400,-

Påstigningsrute 2

Hotel Barlinek er et trestjernet hotel med komfortable dobbeltværelser. Det ligger lige ned til bredden af den smukke Barlinek Sø – og samtidig kun ca. 250 meter fra byens centrum. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, minibar, satellit-tv, telefon og internetadgang.

BESTIL DENNE BUSREJSE

Scroll to top